Modele mobila sufragerie

Mobila Living urbain, e SCPUOM dintr-un Corp de STIL Modern ce incluent Linii complexe si UNICE, incadrand comoda TV, Cu dulapuri suspendate si inclusiv Zona de birou. Mobila Living urbain, e compus… Mobila vivant Alicia. Daca te definesti in Stil moderne acest Set este PE gustul Tau. Dans tonuri Reci pentru a impresiona la prima, inclure rafturi si sertare acoperite de sticla Neagra, Cu corpuri suprapuse si in jocuri de non Culori, Alb si Negru, ambele accentuent in Egala masura. Mobila vivant Alicia. Daca te… Mobila Living amour vert. Intr-o Combinatie Fresh de Verde si Maro acest Set intregeste locuinta ta. Spatioasa, Mélis incluent rafturi si dulapuri, dispuse intr-o Linie patrata ce incadreaza si televizorul. Mobila Living amour vert. Intr-o… Mobila Living Nostalgia-vigne cu un stil pe masura numelui sau, in dulcele Stil clasic al Mobilei de Living de Tip Biblioteca.

Incluez INSA in Stil Modern si DULAP, inchis cu USI DIN sticla, Cu rafturi si incadreaza central Zona de TV. Mobila Living Nostalgia-vigne cu un… Mobila Living confortable este un ensemble complexe de corpuri ce completeaza atat cu spatii extinse la de la sous forma de etajere cat si cu dulapuri. Poate fi spatiul Ideal pentru a depozita, pentru TV cat si pentru Elemente décoratif complementare. Mobila Living confortable este un ensemble… Pentru amenjarea unui vie confortabil pentru petrecerea timpului Liber, puteti alege intre biblioteci Complete sau corpuri Modulare. En plus, mobilierul modulaire poate completa o Biblioteca, prin alaturarea acestora. Modelele noastre de lustre pentru Living vor completa imaginea finala a sufrageriei dumneavoastra, indiferent de stilul ales. Mobila Living Luca se dedica celor pratii ce doresc un stil aerisit.

Inclure Zona de DULAP cu inchidere in USI de sticla INSA in Egala masura si Zona de Raft cu sticla. Mobila Living Luca se dedica celor… Mobila Living Fiore. Un set minimaliste ce nu Ridica prétentieux de spatiu. Inclure o comoda joasa de TV, Cu DULAP vertical si dreptunghiular ce se pozitioneaza suspendat. Extensia sa de DULAP stabil este de asemenea o Combinatie de Linii si DIN Punct de le cromatic. Mobila Living Fiore. Un ensemble… Mobila Living Luxia este Formata DIN corpuri suspendate si nu numai, contestse in forme diverse si interesante. Bucura-te de spatiul extins al comodei, Cu dulapuri, Cu etajere si contraste si asimetrii. Mobila Living Luxia este Formata DIN…

Mobila Living Duo. Copurile dispuse central combinaison doua parti accentuer géométrique, combinate atat DIN Punct de Al pozitiei chat si un cromaticii. Se poate completa cu o Masa Uni la nuanta, simpla si Robusta. Mobila Living Duo. Copurile dispuse… Mobila Living Amore. Vigne cu un stil minimaliste INSA se Joaca cu liniile si dispunerea Lor. Corpurile Stabile se UNESC central, Cu DULAP en forma de CUB.

Dispune de rafturi si de un aspect ultra moderne. Mobila Living Amore. Vigne cu un stil… Mobila Living Helen se Bucura de Linii simple INSA de Mare efect. Contrastul Alb-cires este apreciat pentru Nota sa decorativa. Inclure contraste la fiecare Linie de dulapuri ce stau suspendate PE o parte a extensiei de Corp mobilier central. Mobila Living Helen se Bucura de… Mobila Living Black.

Formeaza o Linie de “U” culcat, asymétrique la pozitia dulapurilor suspendate. Toate Partile vente sunt dulapuri de depozitare, ce dispun de USI de inchidere, Cu polita constrastanta Alba. Mobila Living Black. Formeaza o Linie… Mobila Living Soul. En tonuri Calde de Maro acest Set demonstreaza frumusetea simplismului. Dispune de 2 dulapuri robuste, inchise si verticale, Cu suport TV suspendat. Mobila Living Soul.