Modele de ciuperci

“La Noi, în Zona de Munte, se fac mai multe specii de ciuperci, cum sunt hribii sau pituce, care sunt traiul nostru, folosite de săteni în fiecare zi, şi bureţi galbeni, gălbiorii. Ciupercile se culeg Dimineaţa. Se găsesc, de obicei, în Pădurea de molid, ascunse la rădăcina copacilor. AM gătit o tocăniţă de ciuperci moţească, după o reţetă veche de 100 de Ani, pe care o ştim de la bunici şi străbunici. Astfel Vrem să reînviem şi să păstrăm tradiţiile în anul Centenarului. La fiecare casă, se pregăteşte altfel. Hribii se curăţă, se spală, se taie bucăţele, CEI mai mici sunt mai Buni, după Care se Pun PE foc cu lemne, Care îi da preparatului un rafale deoasebit. Ciupercile se călesc în untură, AM pregătit SOS de usturoi, după Care Punem groşcior, Smântână de vacă de casă şi amestecăm totul. Ciupercile sunt mai bune decat carnea, ajută şi la imunitate, sunt mai sănătoase “, spune Violeta Crişan.

Sistemul prin care ar urma să funcționeze champignons Mutarium sont la bază un ansamblu DIN agar-agar – substanță gelatinoasă obținută DIN anumite Alge – în fantele căruia vor fi introduși, cu ajutorul unei pipete, sporii ciupercilor. Ciupercile s-ar hrăni cu deșeuri DIN Plastic și, PE măsura creșterii, s-ar dezvolta în afara ansamblului DIN agar-agar. “Champignons Mutarium este un Prototip soin crește biomasă comestibilă fungidă, miceliu, în principal, pe care Vrem să-l lansăm ca produs alimentar Nou. Ciupercile sunt cultiver în nișe Special concereputation Într-o formă de agar-agar, numită FU. Agar-agarul este un substitut au de gelatină extras DIN Alge Care, în amestec cu amidonul și zahărul, funcționează ca nutriment pentru ciuperci. Aceste FU-URI sunt umplute cu plastique. În ele sunt introduși sporii, ciupercile digerând plasticul și dezvoltându-se. forma FU-urilor este gândită “să susțină totodată plasticul și să ofere ciupercilor suprafața necesară creșterii,” arată descrierea acestui proiect inovator, a cărui miză este să creeze produse comestibile, hrănite cu deșeuri dăunătoare Mediului.

Potrivit designerilor, procesul complet prin care ciupercile pot digera plasticul poate dura pana la Naomi Luni, însă cele Două intenționează să accelereze procesul după Naomi expérimentente. Katarina Unger este de parère că acest sistem ar putea fi folosit pentru producție de masă. [25] Sărbătoarea Ciupercilor şi fructelor de Pădure la Dealu Negru, Cluj. Vezi cum se găteşte o tocăniţă de ciuperci cu usturoi şi groscior, după o reţetă veche de 100 de Ani citește și: ciupercile sunt Oficial cel mai bun DRG RAS Care să-ți consommer zilele și banii la Sărbătoarea ciupercilor şi fructelor de Pădure DIN Dealu Negru s-au mai gătit sarmale cu ciuperci şi Gulyas şi a fost organis un spectacol folclorique. “DIN ciuperci şi DIN fructe de Pădure au trăit moşii şi strămoşii noștri ca să ISI ducă Viaţa de zi cu Zi şi Noi Vrem să Ducem tradiţia mai departe. Se cultivă şi se culeg ciuperci şi fructe de Pădure, Dar se duc în străinătate, ca Materie primă, după Care se întorc procesate, Sub formă de conserve, siropuri sau dulceţuri, la preţuri mari, DIN Italia sau Germania. Poate se va gândi cineva să FACA o Linie de procesare, ca să putem beneficia şi Noi, CEI DIN Zona munţilor Apuseni, de roadele pământului, să ne putem şi Noi vinde Noi direct produsele, nu să le cumpărăm DIN supermarketuri “, speră tripon.